PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Traczykowski
URODZONY: 28 maj 1949, Łódź
ZMARŁ: 16 styczeń 2010 w wieku 60 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (27)
2010
Wodiczko
Producent
2009
Lotnicy kosmonauci
Producent
1990
Nienormalni
Kierownik produkcji
1988
Byłem generałem Wehrmachtu
Kierownik produkcji
1988
Epilog
Kierownik produkcji
1988
Kalwaria Marii Wnęk
Kierownik produkcji
1986
Kostka cukru
Kierownik produkcji
1985
Tumor Witkacego
Kierownik produkcji
1985
Wyrazić siebie
Kierownik produkcji
1984
Superciężki
Kierownik produkcji
1984
Polski bohater współczesny
Kierownik produkcji
1983
Norwid
Kierownik produkcji
1982
Strefy kontaktu. Żywe obrazy Krzysztofa Zarębskiego
Kierownik produkcji
1981
Dokumentacja 1913-1981
Kierownik produkcji
1979
Brzuch
Kierownik produkcji
1979
Konstruktywizm w Polsce
Kierownik produkcji
1978
Fotoplastykon
Kierownik produkcji
1978
Kierowco pamiętaj
Kierownik produkcji
1978
Stanisław Zagajewski - ars mea, lux mea
Kierownik produkcji
1977
Aktor
Kierownik produkcji
1977
Dziwny świat Thomasa Puckey'a
Kierownik produkcji
1976
Jeden z dwudziestu dwóch
Kierownik produkcji
1976
Przed otwarciem
Kierownik produkcji
1975
Harmęże 2 : Staszak Jan
Kierownik produkcji
1975
Podhale
Kierownik produkcji
1975
Opowieść o ptakach i ludziach
Kierownik produkcji
1975
Szlakiem bezdomnych
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (4)
1988
Zaduma
Współpraca
1986
Pieśń wojenna
Reżyser
1981
Przyszłość
Współpraca
1978
Kolorowe piórka
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll