PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Murawski

Jerzy Murawski
Filmografia
 DŹWIĘK (42)
2016
Porady na zdrady
Dźwięk
2012
Krakowiaczek ci ja...
Dźwięk
2012
Sęp
Technik dźwięku
2012
Jesteś Bogiem
Asystent operatora dźwięku
2011
Ki
Dźwięk
2011
1920. Bitwa Warszawska
Asystent operatora dźwięku
2008
Nie wiem jak to się skończy
Dźwięk
2007
Homo.pl
Dźwięk
2007
Homo.pl
Operator dźwięku
2006
Jak to się robi
Dźwięk
2006
Wygnańcy
Dźwięk
2005
Jeszcze cię kocham
Dźwięk
2005
Syberyjski przewodnik
Dźwięk
2004
Wesele
Dźwięk
2004
Ślub
Dźwięk
2004
Między drzwiami
Dźwięk
2004
Gadające głowy II
Dźwięk
2002
alaRm
Dźwięk
2001
Trudny rok
Dźwięk
2001
Stacja Tworki
Dźwięk
2001
Kosowo, Kosowo...
Dźwięk
2001
Pamiętam
Dźwięk
2001
Czas Starszych Panów
Dźwięk
1999
...Dom daleko
Dźwięk
1999
Rysie
Dźwięk
1999
Benek blues
Dźwięk
1998
Żywioł Haręza
Dźwięk
1998
Przystanek do raju
Dźwięk
1997
Odejścia, powroty...
Dźwięk
1997
Bareizm
Dźwięk
1996
Moja Moskwa
Dźwięk
1996
Architekt
Dźwięk
1996
Kościół na Górze Syjon
Dźwięk
1995
Hatif
Dźwięk
1994
Warszawa 94. Podróż sentymentalna
Dźwięk
1993
Autoportret
Dźwięk
1992
Mój dom
Dźwięk
1992
Sex to sex
Dźwięk
1987
Całe życie w Pomygaczach
Dźwięk
1986
Czas nadziei
Asystent operatora dźwięku
1975
Biała gołębica
Dźwięk
1974
To też jest Biblia
Dźwięk
 ZDJĘCIA (7)
2009
Europa Normana Daviesa
Operator kamery
2006
Dudi
Zdjęcia
2002
Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury
Współpraca operatorska
2000
Najwyżej na świecie
Zdjęcia
1995
Zabiłem
Zdjęcia
1994
W kręgu Lasek
Zdjęcia
1994
Olo w Nowym Jorku
Zdjęcia
 PRODUKCJA (1)
2011
Tato poszedł na ryby
Koproducent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll