PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Mrozek

Andrzej Mrozek
URODZONY: 08 czerwiec 1940, Tarnopol
Filmografia
 AKTOR (22)
1998
Dom Pirków
lekarz
1989
Chce mi się wyć
Kapitan Jaworski z SB
1989
Wiatraki z Ranley
Major Cwynar, lekarz dywizjonu
1988
Prywatne niebo
malarz Habar
1986
Rykowisko
leśniczy
1986
Ostatni dzwonek
dyrektor izby wytrzeźwień
1986
Mojżesz...
1985
Sezon na bażanty
pan Czesio
1985
Ognisty Anioł
wędrowiec
1985
Powrót po śmierć
1984
Jak się pozbyć czarnego kota
kelner
1981
On, Ona, Oni
sędzia
1981
Wierne blizny
sędzia na procesie Madejskiego
1981
Kobieta samotna (TV)
Ksiądz
1980
Ukryty w słońcu
Majski
1979
Biała gorączka
Kowaliszyn
1979
Janek
nauczyciel
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
1970
Legenda
żołnierz oddziału partyzanckiego
1967
Sami swoi
Saszka, żołnierz radziecki
1966
Bumerang
Andrzej
1958
Orzeł
marynarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll