PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Malipan

Jacek Malipan
URODZONY: 20 kwiecień 1937, Łódź
ZMARŁ: 13 luty 2014 w wieku 76 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (14)
1987
Rośnie człowiek
Zdjęcia
1985
Kresowa ballada 1935
Zdjęcia
1985
Tate
Operator kamery
1982
Wilczyca
Operator kamery
1979
Podróż do Arabii
Operator kamery
1979
Pełnia
Operator kamery
1976
Inna
Operator kamery
1975
Egzekucja w zoo
Operator kamery
1974
Cień tamtej wiosny
Operator kamery
1973
Śledztwo
Operator kamery
1972
Skarb trzech łotrów
Operator kamery
1970
Cicha noc, święta noc
Operator kamery
1968
Lekcja anatomii
Zdjęcia
1963
Przed wejściem
Współpraca operatorska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll