PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Zofia Dwornik
URODZONA: 23 październik 1922, Żurawica
ZMARŁA: 03 sierpień 2002 w wieku 79 lat, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (22)
1977
Rekolekcje
Montaż
1977
Rebus
Montaż
1976
Zielone - minione...
Montaż
1976
Ognie są jeszcze żywe
Montaż
1974
Ziemia obiecana
Montaż
1973
Profesor na drodze
Montaż
1972
Na wylot
Montaż
1971
Obcy w lesie (TV)
Montaż
1969
Struktura kryształu
Montaż
1968
Lalka
Montaż
1967
Zbrodnia Lorda Artura Savile'a
Montaż
1967
Klub szachistów
Montaż
1967
Przeraźliwe łoże
Montaż
1967
Zbrodnia lorda Artura Savile'a
Montaż
1967
Stajnia na Salvatorze
Montaż
1966
Szyfry
Montaż
1965
Sobótki
Montaż
1962
Pasażerka
Montaż
1960
Marysia i krasnoludki
Montaż
1957
Pętla
Montaż
1955
Zaczarowany rower
Montaż
1954
Pod gwiazdą frygijską
Montaż
 SCENARIUSZ (1)
1950
Pielęgniarki
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (1)
1950
Pielęgniarki
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll