PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Justyna Kreczmarowa

Justyna Kreczmarowa
URODZONA: 14 październik 1918, Warszawa
ZMARŁA: 14 styczeń 2008 w wieku 89 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (8)
1988
Dziewczynka z Hotelu Excelsior
starsza pani
1968
Twarzą w twarz (TV)
żona Kozłowskiego
1967
Zbrodnia Lorda Artura Savile'a
lady Gladys Windermere
1967
Zbrodnia lorda Artura Savile'a
lady Gladys Windermere
1967
Twarzą w twarz
żona Kozłowskiego
1952
Młodość Chopina
Zuzka
1948
Ulica graniczna
1948
Ulica graniczna
Wanda
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll