PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Czałbowski

Andrzej Czałbowski
ZMARŁ: 31 lipiec 2005 w wieku 2005 lat,
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (8)
1972
NRF w godzinach wyborów
Reżyser
1972
NRF w godzinie ratyfikacji
Reżyser
1971
Biała fregata
Reżyser
1970
Kraina tysiąca jezior
Reżyser
1969
Morska dynastia
Reżyser
1969
Spotkanie na Batorym
Reżyser
1969
Warszawa lipiec 1969
Reżyser
1969
Morska dynastia
Reżyser
 SCENARIUSZ (7)
1989
Wiatraki z Ranley
Scenariusz
1972
Próba
Scenariusz
1971
Dekameron 40, czyli cudowne przytrafienie pewnego nieboszczyka (TV)
Na podstawie
1971
Biała fregata
Scenariusz
1971
Gwiazda wytrwałości
Scenariusz
1971
Dekameron 40 czyli cudowne przytrafienie pewnego nieboszczyka
Scenariusz
1969
Spotkanie na Batorym
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll