PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Chlebuś

Ryszard Chlebuś
URODZONY: 08 październik 1952, Radzymin
Filmografia
 AKTOR (13)
2017
Atlas
pacjent "Puchacz"
2011
Big Love
gospodarz
2010
Cargo
Sąsiad
2010
Kawa w Gdańsku
Czesław
2009
Miasto z morza
pasażer pociągu
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
2007
Rezerwat
Monter "Wąs"
2006
Próba mikrofonu
Wujek bez wąsów
1997
Gąszcz
bilardzista
1997
Przystań
mężczyzna na zakończeniu roku szkolnego
1996
Gry uliczne
sąsiad Katarzyny Rutkowskiej
1994
20 lat później
urzędnik NRD przyjmujący pieniądze za Hauserów
1993
Pierwszy krok w chmurach
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll