PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mariusz Bonaszewski

Mariusz Bonaszewski
URODZONY: 26 sierpień 1964, Koszalin
Filmografia
 AKTOR (36)
2016
Historia Roja
kapitan Zbigniew Kulesza "Młot", komendant XVI Okręgu NZW
2016
Ederly
Słow
2016
Bodo
Ojciec Eugeniusza Bodo
2016
Powidoki
Madejski
2015
Mów mi Marianna
2014
Jack Strong
Prokurator
2014
Jeziorak
Komendant Wolski
2013
Klamra. W przedsionku śmierci
Adam Lazarowicz
2012
Zabić bobra
Oficer
2011
Daas
Henryk Klein
2011
W imieniu diabła
Ojciec Franciszek
2011
Święto zmarłych
...
2011
Śluby rycerskie czyli epilog Grunwaldu
Jan Falkenberg
2010
Święty interes
Borys
2010
Wenecja
Roman, ojciec Marka
2010
Matka Teresa od kotów
Hubert, mąż Teresy
2009
Moja biedna głowa
Ojciec
2009
Las
Syn
2008
Po latach niewoli wstaje Polska... 1914-1918
Józef Piłsudski
2006
Stanisława Brzozowskiego życie wśród skorpionów
2005
Chaos
Von Bronheim
2005
Metanoia
Jozue
2004
Powiedz coś
Dawid
1999
Wrota Europy
dr Lesiewski
1999
Jak narkotyk
Andrzej
1999
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Feliks Dzierżynski
1998
Łóżko Wierszynina (TV)
reżyser
1998
Sabina (TV)
lekarz
1997
Jest taka pieśń...
1996
Deszczowy żołnierz
Witek
1995
Roman Dmowski
1994
Podróż na wschód (TV)
1992
Nocne ptaki
Jan, właściciel majątku
1991
Śmierć dziecioroba
ksiądz
1990
Zakład
Świr
1989
Światło odbite
And
 INNE (1)
2014
Bruno Shulz 1892 - 1942
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll