PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marcin Włodarski
URODZONY: 11 czerwiec 1983, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (10)
2014
Światło w sierpniu
Jurek
2013
Jaskółka
Zdzisław Jaskółka, ojciec Agnieszki
2013
Fort
2012
Dzień oszusta
cwaniak
2011
Protokoły mędrców Syjonu
...
2010
Mruczanka na 4 rakietki
trener
2010
Kleptoman
złodziejaszek
2008
Znikam
2008
Syjamoza
2007
Akwarium
 SCENARIUSZ (2)
2013
Jaskółka
Scenariusz
2011
Protokoły mędrców Syjonu
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
2006
Szkwał
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll