PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Javier Bardem

Javier Bardem
URODZONY: 01 marzec 1969, Las Palmas
Filmografia
 AKTOR (22)
2018
Wszyscy wiedzą
2017
Kochając Pabla, nienawidząc Escobara
Pablo Escobar
2017
Mother!
2017
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
Kapitan Salazar
2015
Gunman: Odkupienie
Felix
2013
Adwokat
Reiner
2012
To the Wonder
Ojciec Quintana
2012
Skyfall
Silva
2010
Jedz, módl się, kochaj
Felipe
2010
Biutiful
Uxbal
2008
Vicky Cristina Barcelona
Juan Antonio
2007
To nie jest kraj dla starych ludzi
Anton Chigurh
2007
Miłość w czasach zarazy
Florentino Ariza
2006
Duchy Goi
Lorenzo
2004
Zakładnik
Felix
2004
W stronę morza
Ramón Sampedro
2000
Zanim zapadnie noc
Reinaldo Arenas
1999
Mroczne żądze
Javier
1997
Drżące ciało
David
1996
Ekstaza
Rober
1994
Detektyw i śmierć
Detektyw Cornelio
1994
Księżyc i pierś
(jako Benito González)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll