PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jolanta Miller-Wirska
URODZONA: 23 wrzesień 1946, Gdańsk
ZMARŁA: 20 wrzesień 2015 w wieku 68 lat,
Filmografia
 PRODUKCJA (36)
1999
O świcie i przed zmierzchem
Kierownik produkcji
1999
Cisza, ciemność
Kierownik produkcji
1998
Pan Tadeusz, czyli matecznik
Kierownik produkcji
1993
Okruchy z ulicy Żelaznej i okolicy (październik 93)
Kierownik produkcji
1989
Ulica o której trochę wiem
Kierownik produkcji
1988
Portret batalionów
Kierownik produkcji
1988
Kino Kawalerowicza
Kierownik produkcji
1987
Papieros od prezydenta
Kierownik produkcji
1987
Cienie na piasku
Kierownik produkcji
1986
Dzień profesora
Kierownik produkcji
1985
Stoję więc jestem
Kierownik produkcji
1984
Bo to ziemia nasza...
Kierownik produkcji
1983
Kwiaty polskie
Kierownik produkcji
1983
Memoriał w sprawie polskiej
Kierownik produkcji
1983
Służba
Kierownik produkcji
1982
Rozmowa 1982
Kierownik produkcji
1982
Co człowiek pozostawia po sobie
Kierownik produkcji
1981
Odyseusz
Kierownik produkcji
1980
Antczakowie
Kierownik produkcji
1980
Mistrz sceny
Kierownik produkcji
1980
Czekanie
Kierownik produkcji
1979
Tradycja zobowiązuje
Kierownik produkcji
1979
Nasza oferta kompletnej stacji obsługi samochodów
Kierownik produkcji
1979
Słoneczko jasne zza czarnych gór
Kierownik produkcji
1978
Człowiek z laską czyli portret człowieka praktycznego
Kierownik produkcji
1978
Polonia rediviva
Kierownik produkcji
1978
Opowieść o Woli
Kierownik produkcji
1978
Namysłowski
Kierownik produkcji
1977
Za barykadą
Kierownik produkcji
1977
Martwa natura
Kierownik produkcji
1977
Zegarek
Kierownik produkcji
1977
Akademik
Kierownik produkcji
1975
Mostostal
Kierownik produkcji
1974
Kwiaty polskie
Kierownik produkcji
1974
Profesor Krwawicz
Kierownik produkcji
1973
Lublin po 30 latach
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (3)
1985
Stadion czyli żywot Józefa
Współpraca
1981
Wzywamy was
Reżyser
1979
Wisienka-kat.III
Współpraca
 MONTAŻ (1)
1980
Razem - solidarnie
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll