PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Gronau

Andrzej Gronau
URODZONY: 05 sierpień 1931, Warszawa
ZMARŁ: 25 maj 2011 w wieku 79 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
1988
Kolory kochania
Operator kamery
1980
Panienki (TV)
Operator kamery
1979
Gwiazdy poranne
Operator kamery
1976
Brunet wieczorową porą
Operator kamery
1975
Opadły liście z drzew
Operator kamery
1974
Linia
Operator kamery
1974
Nie ma róży bez ognia
Operator kamery
1974
Janosik
Współpraca operatorska
1971
Złote koło (TV)
Operator kamery
1971
Wezwanie
Operator kamery
1969
Pan Wołodyjowski
Operator kamery
1966
Ktokolwiek wie...
Operator kamery
1965
Niekochana
Operator kamery
1964
"Awatar", czyli zamiana dusz
Operator kamery
1963
Między brzegami
Operator kamery
1961
Nóż w wodzie
Operator kamery
1961
Ambulans
Współpraca operatorska
1959
Lotna
Operator kamery
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll