PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Korepta

Zbigniew Korepta
URODZONY: 29 luty 1932, Szczekociny
ZMARŁ: 29 czerwiec 2004 w wieku 72 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (13)
1999
Kilerów 2-óch
emeryt - kombatant na odsłonięciu obelisku ku czci Jurka Kilera
1997
Kiler
emeryt
1997
Hrabia Henryk
1994
Szczur
konduktor
1990
Historia niemoralna
Wilko, adwokat żony ojca Ewy
1989
Urodzony po raz trzeci
tajniak przed foto-atelier "Tobi" w Kielcach
1988
Generał Berling
Karol Świerczewski
1988
Piłkarski poker
bukmacher
1987
Mr Tański
inzynier Robert
1986
Czas nadziei
robotnik
1985
Mrzonka (TV)
Urzędnik eksmitujący Rajzemana
1984
Szaleństwa panny Ewy
doktor Różański
1978
Zaległy urlop
projektant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll