PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Czesław Mroczek

Czesław  Mroczek
URODZONY: 23 marzec 1920, Warszawa
ZMARŁ: 01 czerwiec 2012 w wieku 92 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (11)
1991
Odjazd
Szyling, pensjonariusz Domu Rencisty
1988
Biesy
robotnik
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
chłop
1986
Kurs na lewo
nocny stróż w PGRze
1985
Strzały o świcie
pracownik techniczny redakcji "Głosu Publicznego"
1985
Siekierezada
robotnik na wyrębie; nie występuje w czołówce
1980
Droga
1978
Gra o wszystko
towarzysz
1977
Rekord świata
dozorca Walicki
1975
Skazany
Dozorca
1967
Kontrybucja
konwojent bankowy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll