PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jerzy Nitecki
URODZONY: 11 styczeń 1923, Ozorków
ZMARŁ: 15 sierpień 2011 w wieku 88 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (20)
1986
Czas nadziei
Kierownik produkcji
1981
Wierne blizny
Kierownik produkcji
1977
Palace Hotel
Kierownik produkcji
1976
Dagny
Kierownik produkcji
1976
Zielone - minione...
Kierownik produkcji
1974
Zaczarowane podwórko
Producent
1974
Koniec babiego lata
Kierownik produkcji
1974
Głowy pełne gwiazd
Kierownik produkcji
1972
Ballada o ścinaniu drzewa
Kierownik produkcji
1972
Dziewczyny do wzięcia
Kierownik produkcji
1971
Niedziela Barabasza
Kierownik produkcji
1971
Bolesław Śmiały
Kierownik produkcji
1971
Przez dziewięć mostów
Kierownik produkcji
1967
Jowita
Kierownik produkcji
1967
Ręce do góry
Kierownik produkcji
1965
Walkower
Kierownik produkcji
1960
Decyzja
Kierownik produkcji
1959
Lunatycy
Kierownik produkcji
1958
Miasteczko
Kierownik produkcji
1956
Zimowy zmierzch
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll