PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Juliusz Kalinowski

Juliusz Kalinowski
URODZONY: 07 listopad 1888, Warszawa
ZMARŁ: 27 czerwiec 1983 w wieku 94 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (7)
1981
Wojna światów - następne stulecie
starzec odprowadzany na pobranie krwi
1974
Koniec babiego lata
Klimek Bania
1971
Jeszcze słychać śpiew. I rżenie koni...
stary pacjent
1971
Jeszcze słychać śpiew i rżenie koni
1966
Mocne uderzenie
fotograf
1966
Pieczone gołąbki
Kończak, gospodarz Leopolda
1962
Dziewczyna z dobrego domu
Marcin
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll