PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Krasuń

Jerzy Krasuń
URODZONY: 14 czerwiec 1943, Łódź
Filmografia
 AKTOR (8)
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
1984
Alabama
1979
Epizod
1975
Mazepa
sługa króla
1975
Niespotykanie spokojny człowiek
żołnierz Roman, kolega Tadka
1974
Koniec babiego lata
Olek, syn ciotki Zosi
1972
777
kolega Adama
1969
Rzeczpospolita Babska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll