PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mikołaj Haremski

Mikołaj Haremski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (14)
2012
Gabriel
Reżyser
2012
Świat podwodny
Reżyser
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Rośliny
Reżyser
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Zwierzęta
Reżyser
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Świat podwodny
Reżyser
2005
Lawstorant
Reżyser
2001
Tam, gdzie żyją Eskimosi
I Asystent reżysera, II Reżyser
1997
Heweliusz
Reżyser
1992
Czarne słońca
Współpraca
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
Współpraca
1992
Zwolnieni z życia
Współpraca
1991
Obywatel świata
Współpraca
1985
Zielone kasztany
Współpraca
1985
Zrzutka
Współpraca
 INNE (2)
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Rośliny
Komentarz
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Zwierzęta
Komentarz
 SCENARIUSZ (2)
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Rośliny
Scenariusz
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Zwierzęta
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
2012
Świat podwodny
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (1984). Twórca filmów fabularnych oraz spektakli telewizyjnych. m.in. takich jak "Gabriel".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll