PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Muzyka

Michał Muzyka
Filmografia
 DŹWIĘK (32)
2016
Smoleńsk
Dźwięk
2011
Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł
Dźwięk
2011
Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł
Operator dźwięku (zgranie)
2011
Niebieskie kwiaty
Dźwięk
2010
Mama
Dźwięk
2009
Życie to rewelacja
Montażysta dźwięku
2008
Drzazgi
Dźwięk
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
Montażysta dźwięku
2008
Parada polskości
Opracowanie dźwięku
2007
Spływ
Operator dźwięku
2007
Dwie ojczyzny
Dźwięk
2006
Statyści
Dźwięk
2003
Ikar w spódnicy
Dźwięk
2002
W tej pięknej naszej Ameryce
Opracowanie dźwięku
2002
48 godzin z życia kobiety
Dźwięk
2002
Oczy znad Wołgi
Opracowanie dźwięku
2001
Klątwa skarbu Inków
Dźwięk
2001
Złoto carów
Dźwięk
2001
Dwie takie same
Opracowanie dźwięku
2000
Bogowie sierpa i młota
Dźwięk
2000
Powrót krzyża
Dźwięk
2000
Przedmowa do ciszy
Dźwięk
2000
8 deko do złota
Opracowanie dźwięku
2000
Pamiętnik filmowy Igi C.
Opracowanie dźwięku
1999
Skandalistka Kasia K.
Dźwięk
1999
Reżyseria: Yves Goulais
Operator dźwięku
1999
1989-1999. W dziesiątkę
Dźwięk
1998
Kryptonim "Pożoga"
Dźwięk
1998
Kryptonim "Pożoga"
Dźwięk
1998
Kryptonim Pożoga
Dźwięk
1997
Jan Krenz
Dźwięk
1997
Soli Deo
Dźwięk
 MUZYKA (2)
2013
One
Muzyka
2006
Z Polską w sercu
Muzyka
 MONTAŻ (1)
2006
Pamiętnik Andrzeja Kondratiuka
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll