PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Liliana Gałązka

Liliana Gałązka
URODZONA: 19 styczeń 1955, Łódź
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (31)
2015
Słaba płeć?
Charakteryzacja
2015
Chemia
Charakteryzacja
2014
Obywatel
Charakteryzacja
2012
Pokłosie
Charakteryzacja
2011
1920. Bitwa Warszawska
Charakteryzacja
2011
Warsaw Dark
Charakteryzacja
2011
Listy do M.
Charakteryzacja
2011
Kierowca
Charakteryzacja
2011
1920. Bitwa Warszawska
Twórca specjalnych efektów charakteryzacji
2010
Weselna Polka
Charakteryzacja
2009
Zero
Charakteryzacja
2009
Janosik. Prawdziwa historia
Charakteryzacja
2008
Limousine
Charakteryzacja
2005
Wróżby kumaka
Charakteryzacja
2005
Iwan the Terrible
Charakteryzacja
2003
Nienasycenie
Charakteryzacja
2002
E=mc²
Charakteryzacja
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
II Charakteryzator
2001
Tryumf Pana Kleksa
Charakteryzacja
2000
Avalon
Charakteryzacja
1999
Córy szczęścia
Charakteryzacja
1995
Girl Guide
Charakteryzacja
1995
Pokuszenie
Charakteryzacja
1995
Grający z talerza
Charakteryzacja
1994
Spis cudzołożnic
Charakteryzacja
1989
Deja vu
Charakteryzacja
1987
Kingsajz
Charakteryzacja
1986
Pierścień i Róża
Charakteryzacja
1985
C.K. Dezerterzy
Charakteryzacja
1984
W starym dworku czyli niepodległość trójkątów
Charakteryzacja
1984
Rok spokojnego słońca
Charakteryzacja
Opis
Od ponad trzech dekad pracuje na planach filmowych polskich filmów. Wśród nich są tak znane dzieła jak "Deja vu", "Kingsajz", "Rok spokojnego słońca" czy "Listy do M.".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll