PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Cezary Kosiński

Cezary Kosiński
URODZONY: 08 kwiecień 1973, Bielsk Podlaski
Filmografia
 AKTOR (26)
2015
Demon
2014
Obywatel
Ojciec Jana
2014
Bogowie
Roman Włodarski
2013
Wałęsa. Człowiek z nadziei
Majchrzak
2012
Gabriel
Kogut
2011
Jak się pozbyć cellulitu
Jerzy/Jerry
2010
Belcanto
Dermatolog
2010
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Marian
2009
Zero
pracownik firmy prezesa
2009
Funio, Szefunio i reszta..., czyli dzieciaki ratują świat
ojciec "Wirusa"
2007
Wino truskawkowe
Edek
2007
Testosteron
Janusz "Janis", przyrodni brat Kornela
2003
Cud purymowy
Rabin
2003
Ciało
Cezar
2002
Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury
Dziki Jaś
2002
Pianista
Lednicki
2002
Superprodukcja
krytyk Tadeusz, syn krytyka Czesława
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
Instruktor jazdy
2001
Pieniądze to nie wszystko
Andrzej Gołąbek
2000
Pierwszy milion
"Pająk"
2000
Sieć
Cezary Skowronek
2000
Pół serio
Android
1999
Pan Tadeusz
Brzytewka
1999
Dług
Tadeusz
1998
Łóżko Wierszynina (TV)
rekwizytor
1998
Spona
Szlaja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll