PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Juliette Binoche

Juliette Binoche
URODZONA: 09 marzec 1964, Paryż
Filmografia
 AKTORKA (41)
2018
Podwójne życie
2018
High Life
2017
mamy2mamy
Mado
2017
Ghost in the Shell
Dr Ouelet
2017
Isabelle i mężczyźni
Isabelle
2016
Martwe wody
Aude Van Peteghem
2015
33
María Segovia
2014
Sils Maria
Maria Enders
2014
Godzilla 3D
Matka Forda / Macocha
2013
Michael Haneke. Zawód: reżyser
(bohater filmu)
2013
Wypisz, wymaluj... miłość
Dina Delsanto, instruktorka sztuki
2013
Camille Claudel 1915
Camille Claudel
2012
Cosmopolis
Didi Fancher
2012
Zakochana bez pamięci
Marie
2012
Otwarte serce
2011
Sponsoring
Anna
2011
Sprawa zamknięta
Lauren Bridges
2010
Zapiski z Toskanii
Elle
2008
Niebo nad Paryżem
Élise
2007
Podróż czerwonego balonika
Suzanne
2007
Ja cię kocham, a ty z nim
Marie
2006
Zakochany Paryż
Suzanne
2006
Rozstania i powroty
Amira
2006
Kilka dni września
Irene
2005
Ukryte
Anne Laurent
2005
Maria
Maria Palesi/Maria Magdalena
2002
Mężczyzna moich marzeń
Rose
2000
Czekolada
Vianne Rocher
2000
Kod nieznany
Anne Laurent
2000
Wdowa św. Piotra
Żona
1998
Alice i Martin
Alice
1996
Kanapa w Nowym Jorku
Beatrice Saulnier
1996
Angielski pacjent
Hana
1994
Trzy kolory: Czerwony
Julie Vignon
1993
Trzy kolory: Biały
Julie Vignon-de Courcy
1993
Trzy kolory: Niebieski
Julie
1992
Skaza
Anna Barton
1988
Nieznośna lekkość bytu
Tereza
1986
Zła krew
Anna
1985
Rendez-vous
Nina / Anne Larrieux
1965
Camille Claudel, 1915
Camille Claudel
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll