PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Howard Shore

Howard Shore
Filmografia
 MUZYKA (54)
2016
Mój przyjaciel smok
Muzyka
2015
Spotlight
Muzyka
2014
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
Muzyka
2013
Jimmy P.
Muzyka
2013
Hobbit: Pustkowie Smauga
Muzyka
2013
Wilk z Wall Street
Muzyka
2012
Hobbit: Niezwykła podróż
Muzyka
2012
Cosmopolis
Muzyka
2011
Niebezpieczna metoda
Muzyka
2011
Hugo i jego wynalazek 3D
Muzyka
2010
Furia
Muzyka
2010
Saga Zmierzch: Zaćmienie
Kompozytor
2008
Zdrada
Muzyka
2008
Wątpliwość
Kompozytor
2007
Wschodnie obietnice
Muzyka
2006
Infiltracja
Muzyka
2005
Historia przemocy
Muzyka
2004
Aviator
Kompozytor
2003
Władca Pierścieni: Powrót Króla
Muzyka
2002
Władca Pierścieni: Dwie Wieże
Muzyka
2002
Gangi Nowego Jorku
Muzyka
2002
Azyl
Kompozytor
2002
Pająk
Kompozytor
2001
Rozgrywka
Muzyka
2001
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
Kompozytor
2000
Cela
Muzyka
2000
Przeboje i podboje
Kompozytor
2000
Esther Kahn
Kompozytor
1999
Depresja gangstera
Muzyka
1999
Ślepy tor
Kompozytor
1999
Dogma
Kompozytor
1999
eXistenZ
Kompozytor
1997
Gra
Muzyka
1996
Crash: Niebezpieczne pożądanie
Muzyka
1996
Crash: Niebezpieczne pożądanie
Aranżer, Instrumentator
1996
Crash: Niebezpieczne pożądanie
Dyrygent
1995
Brzemię białego człowieka
Muzyka
1995
Siedem
Muzyka
1994
Naiwniak
Muzyka
1994
Klient
Kompozytor
1994
Ed Wood
Kompozytor
1993
Filadelfia
Muzyka
1993
Pani Doubtfire
Muzyka
1993
M. Butterfly
Kompozytor
1993
Filadelfia
Dyrygent
1991
Nagi lunch
Muzyka
1991
Milczenie owiec
Muzyka
1988
Duży
Muzyka
1988
Nierozłączni
Kompozytor
1986
Mucha
Kompozytor
1985
Po godzinach
Muzyka
1982
Wideodrom
Kompozytor
1981
Skanerzy
Muzyka
1979
Potomstwo
Kompozytor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll