PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Chojnacki

Dariusz Chojnacki
URODZONY: 14 wrzesień 1981, Zabrze-Kończyce
Filmografia
 AKTOR (17)
2018
Odnajdę Cię
2018
Twarz
2017
Zgoda
Doktor Glombitza
2016
Szczęście świata
Rufin
2015
Nowy świat
Łukasz "Azzam" (segment)
2014
Drzewo i ja
2014
Pani z przedszkola
sąsiad pijak
2014
Matka
Mąż Moniki
2014
Gorzko!
klient restauracji
2014
Pogrzebiny
Pyjter, brat Młodego
2013
Człowiek bez właściwości
mężczyzna na zebraniu
2013
Zabicie ciotki
Milicjant
2013
Chce się żyć
Narzeczony Matyldy
2012
Obława
Jeniec
2007
Aleja gówniarzy
Jarek
2006
Swoimi słow@mi
"Labus"
2002
Gerszom
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll