PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Przybysz

Tomasz Przybysz
URODZONY: 09 październik 1955, Skierniewice
Filmografia
 OBSADA (17)
2014
Bogowie
Kaskader
2006
Dublerzy
Kaskader
2006
Serce na dłoni
Kaskader
2002
Pianista
Kaskader
2000
Sezon na leszcza
Kaskader
1997
Młode wilki 1/2
Kaskader
1996
Autoportret z kochanką
Kaskader
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Kaskader
1994
Oczy niebieskie
Kaskader
1993
Lisowczycy
Kaskader
1991
Dzieci wojny
Kaskader
1991
Zwichnięcie
Kaskader
1988
Męskie sprawy
Kaskader
1988
Złodziej
Kaskader
1987
Zabij mnie, glino
Kaskader
1987
Misja specjalna
Kaskader
1981
Znachor
Kaskader
 AKTOR (3)
2002
To tu to tam
Rysio
1993
To musisz być ty (TV)
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll