PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lech Łotocki

Lech Łotocki
URODZONY: 25 sierpień 1947, Poznań
Filmografia
 AKTOR (33)
2016
Smoleńsk
prezydent Lech Kaczyński
2014
Bogowie
ordynator
2014
Między nami dobrze jest
Prezenter telewizyjny
2014
Ostatni walc
Hrabia Leindorf
2014
Sekrety morza
Dan (polski dubbing)
2013
Heavy Mental
2012
Żywie Biełaruś!
ojciec Paszki
2012
Sęp
"Psiarz"
2007
Wino truskawkowe
Mietek Lewandowski
2002
Całkiem spora apokalipsa
2001
Wiedźmin
Kapłan Jarrow
1999
Na koniec świata
podróżny
1999
Moja Angelika
ojciec Angeliki
1998
Sto minut wakacji
reżyser filmu "Monstrum"
1998
Labor znaczy praca
Józef Ignacy Kraszewski
1995
Gracze
Mondry
1993
Tu stoję...
Lech Bentkiewicz
1993
Moja historia
Lech Bentkiewicz
1990
Pociągi
1988
Pamięć i legenda
porucznik J. Karaśkiewicz
1981
Wierne blizny
Lolek Lewkowicz, kolega Madejskiego w KBW
1976
Krótkie życie
Szaman
1974
Gąszcz
Janek
1973
Godzina szczytu
Radnieski
1972
Opowieść
Mietek
1972
Z tamtej strony tęczy
1972
Fortuna (TV)
Kalebczyński
1970
Kto wierzy w bociany?
Filip Norkowski
1970
Kto wierzy w bociany
Filip
1969
Szkice warszawskie
Andrzej (I)
1968
Te inne miejsca
1968
Spowiedź
żołnierz
1968
Ortalionowy dziadek
wywiadowca MO; nie występuje w napisach
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll