PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Foremniak

Małgorzata Foremniak
URODZONA: 08 styczeń 1967, Radom
Filmografia
 AKTORKA (26)
2019
Jak poślubić milionera
2018
Kobieta sukcesu
2016
Sługi boże
Joanna Stanisz
2015
Czerwony pająk
Matka Karola
2015
Ups! Arka odpłynęła
Hazel (polski dubbing)
2011
Och, Karol 2
Wanda
2009
Miasto z morza
pani Helena
2007
Świadek koronny
Mira Blachowska, żona "Blachy"
2006
Magiczna kostka
Gala (głos)
2005
Krótka histeria czasu
Wolańska, mama Marty
2003
Looney Tunes znowu w akcji
Kate Houghton (głos)
2003
Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem
Księżna
2003
Zmruż oczy
Matka "Małej"
2002
Wielki powrót
Wendy (polska wersja jezykowa) (głos)
2002
Jak to się robi z dziewczynami
Nimfomanka Mela
2001
Quo vadis
Chryzotemis
2001
Boże skrawki
Mańka
2000
Avalon
Ash
1999
Prawo ojca
Kaniowska
1997
Musisz żyć
lekarka
1995
Daleko od siebie
Dorota
1995
Złote dno
Helena
1995
Pocahontas
Pocahontas (polski dubbing)
1991
In Flagranti
Ewa I
1987
Parawan
1987
Kingsajz
dziewczyna na pokazie mody
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll