PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Romuald Kropat

Romuald Kropat
URODZONY: 09 marzec 1927, Prużany
ZMARŁ: 06 lipiec 2008 w wieku 81 lat, (Polska)
Filmografia
 ZDJĘCIA (15)
1976
Gdyby Adam był Polakiem wg. K.I. Gałczyńskiego
Zdjęcia
1964
Zygmunt Waliszewski (1897-1936)
Zdjęcia
1964
Wilczy bilet
Zdjęcia
1963
Mansarda
Zdjęcia
1962
I ty zostaniesz Indianinem
Zdjęcia
1961
Drugi człowiek
Zdjęcia
1959
Rancho Texas
Zdjęcia
1956
Człowiek na torze
Zdjęcia
1955
Niedzielny poranek
Zdjęcia
1954
Gwiazdy muszą płonąć
Zdjęcia
1954
Niedaleko Warszawy
Zdjęcia
1953
Kolejarskie słowo
Zdjęcia
1952
Pamiętniki chłopów
Zdjęcia
1951
Kierunek - Nowa Huta!
Zdjęcia
1950
Dwie brygady
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (1)
1972
Kocha... Lubi... Szanuje...?
Opieka pedagogiczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll