PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sławomira Łozińska

Sławomira Łozińska
URODZONA: 08 kwiecień 1953, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (27)
2014
Arbiter uwagi
ciotka Kury
2012
Supermarket
Matka Himka
2011
Jezioro
kobieta
2001
Kameleon
Mila
1999
Dług
matka Adama
1998
Sabina (TV)
Wolska
1997
Hrabia Henryk
1997
Brat naszego Boga
żebraczka
1995
Cwał
matka Huberta
1994
Ptaszka
nauczycielka Łukasza
1993
Skutki noszenia kapelusza w maju (TV)
Maryla
1992
Dotknięcie ręki
żona doktora
1989
Po własnym pogrzebie
właścicielka kawiarni "Danusia"
1987
Sami dla siebie
wychowawczyni Agata
1987
Rośnie człowiek
Matka
1986
Rykowisko
Baśka Szałajowa
1985
Greta
matka Tadeusza
1985
Jesienią o szczęściu (TV)
Anna
1983
Planeta Krawiec
Maria, jego żona
1983
Dzień kolibra
matka Sławka
1981
Karabiny
Joanna
1980
Wyrok śmierci
Zyta
1979
Hotel klasy lux
Krystyna, żona Sobola
1979
Gwiazdy poranne
Irenka Walendowska
1978
Seans
Wieśka
1977
Wejście w nurt
kobieta w telewizji
1977
Granica
Justyna Bogutówna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll