PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alan Silvestri

Alan Silvestri
URODZONY: 26 marzec 1950
Filmografia
 MUZYKA (49)
2018
Witajcie w Marwen
Muzyka
2018
Player One
Muzyka
2018
Avengers: Wojna bez granic
Muzyka
2016
Sprzymierzeni
Muzyka
2015
The Walk. Sięgając chmur
Muzyka
2015
Nocny pościg
Muzyka
2014
Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
Muzyka
2013
Krudowie
Muzyka
2012
Avengers
Muzyka
2012
Lot
Muzyka
2011
Kapitan Ameryka: Pierwsze starcie
Muzyka
2010
Drużyna A
Kompozytor
2009
Opowieść wigilijna
Muzyka
2009
G.I. Joe: Czas Kobry
Muzyka
2009
Noc w muzeum 2
Kompozytor
2007
Beowulf
Muzyka
2006
Noc w muzeum
Kompozytor
2006
Dżungla
Kompozytor
2004
Ekspres polarny
Muzyka
2004
Van Helsing
Muzyka
2003
Two Soldiers
Muzyka
2003
Tożsamość
Kompozytor
2003
Lara Croft Tomb Raider: Kolebka życia
Kompozytor
2002
Pokojówka na Manhattanie
Muzyka
2002
Showtime
Muzyka
2002
Lilo i Stich
Kompozytor
2002
Stuart Malutki 2
Kompozytor
2001
Mexican
Muzyka
2001
Igraszki losu
Kompozytor
2001
Mumia powraca
Kompozytor
2000
Co kryje prawda
Muzyka
2000
Czego pragną kobiety
Kompozytor
2000
Cast Away. Poza światem
Kompozytor
2000
Uwikłany
Kompozytor
1999
Stuart Malutki
Kompozytor
1998
Totalna magia
Kompozytor
1996
Długi pocałunek na dobranoc
Muzyka
1996
Egzekutor
Muzyka
1995
Szybcy i martwi
Muzyka
1994
Forrest Gump
Muzyka
1994
Forrest Gump
Dyrygent
1992
Ze śmiercią jej do twarzy
Muzyka
1992
Bodyguard
Muzyka
1990
Młode strzelby II
Muzyka
1990
Predator 2
Kompozytor
1989
Powrót do przyszłości II
Muzyka
1989
Głębia
Kompozytor
1987
Predator
Kompozytor
1985
Powrót do przyszłości
Muzyka
 PRODUKCJA (1)
2006
Noc w muzeum
Producent wykonawczy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll