PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mikołaj Łebkowski

Mikołaj Łebkowski
URODZONY: 03 marzec 1977, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (16)
2016
Sługi boże
Zdjęcia
2015
11 minut
Zdjęcia
2014
Dżej Dżej
Zdjęcia
2013
Mały palec
Zdjęcia
2013
Mały palec
Operator kamery
2010
Matka Teresa od kotów
Zdjęcia
2009
Magiczne drzewo
Zdjęcia
2006
Sztuka masażu
Zdjęcia
2006
Job, czyli ostatnia szara komórka
Zdjęcia
2002
Post scriptum
Zdjęcia
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
Operator kamery
2001
Dzieci Witkacego
Zdjęcia
2001
Tego lata
Zdjęcia
2000
Sezon na leszcza
Fotosista
1998
Marcowa prasa. Łódź 68
Współpraca operatorska
1998
Marcowa praca. Łódź 68
Współpraca operatorska
 AKTOR (1)
1996
Gry uliczne
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll