PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Chris Cooper

Chris Cooper
URODZONY: 09 lipiec 1951, Kansas City, Missouri
Filmografia
 AKTOR (25)
2016
Nocne życie
Szeryf Irving Figgis
2014
Niesamowity Spider-Man 2
Norman Osborn
2013
Sierpień w Hrabstwie Osage
Charles Aiken
2012
Reguła milczenia
Daniel Sloan
2011
Muppety
Tex Richman
2010
Twój na zawsze
Neil Craig
2010
Burza
Antonio
2010
Miasto złodziei
Stephen MacRay
2009
Zakochany Nowy Jork
Alex (segment "Yvan Attal")
2007
Królestwo
Grant Sykes
2007
Ściśle tajne
Robert Hanssen
2005
Jarhead. Żołnierz piechoty morskiej
Pułkownik Kazinski
2005
Capote
Alvin Dewey
2005
Syriana
Jimmy Pope
2004
Silver City
Dickie Pilager
2003
Niepokonany Seabiscuit
Tom Smith
2002
Adaptacja
John Laroche
2002
Tożsamość Bourne'a
Conklin
2000
Patriota
Pułkownik Harry Burwell
2000
Ja, Irena i Ja
Porucznik Gerke
1999
American Beauty
Pułkownik Frank Fitts
1998
Wielkie nadzieje
Wuj Joe
1993
Chłopięcy świat
Roy
1991
Czarna lista Hollywood
Larry Nolan
1987
W szachu
Joe Kenehan
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll