PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ewan McGregor

Ewan McGregor
URODZONY: 31 marzec 1971, Szkocja
Filmografia
 AKTOR (43)
2020
Ptaki nocy (i fantastyczna emancypacja pewnej Harley Quinn)
2019
Doktor Sen
2018
Krzysiu, gdzie jesteś?
Christopher Robin
2017
T2: Trainspotting
Renton
2017
Piękna i Bestia
Płomyk
2016
Amerykańska sielanka
Seymour "Swede" Levov
2015
Bezwstydny Mortdecai
Inspektor Martland
2014
Son of a Gun
Brendan
2013
Sierpień w Hrabstwie Osage
Bill Fordham
2012
Niemożliwe
Henry
2012
Jack pogromca olbrzymów
Elmont
2011
Połów szczęścia w Jemenie
Dr Alfred Jones
2011
Ostatnia miłość na Ziemi
Michael
2011
Najszybszy
Narrator
2011
Ścigana
Kenneth
2010
Niania i wielkie bum
Rory Green
2010
Debiutanci
Oliver
2010
Autor widmo
Widmo
2009
Anioły i demony
Camerlengo Patrick McKenna
2009
I Love You Phillip Morris
Phillip Morris
2009
Człowiek, który gapił się na kozy
Bob Wilton
2009
Amelia Earhart
Gene Vidal
2007
Sen Kasandry
Ian
2006
Miss Potter
Norman
2006
Alex Rider: Misja Stormbreaker
Ian Rider
2005
Zostań
Sam Foster
2005
Wyspa
Lincoln Six-Echo
2005
Szeregowiec Dolot
Dolot (głos)
2005
Roboty
Radek Dekiel (głos)
2005
Gwiezdne wojny: część III - Zemsta Sithów
Obi-Wan Kenobi
2003
Młody Adam
Joe Taylor
2003
Duża ryba
Młody Edward Bloom
2003
Do diabła z miłością
Catcher Block
2002
Gwiezdne wojny: część II - Atak klonów
Obi-Wan Kenobi
2001
Moulin Rouge!
Christian
2001
Helikopter w ogniu
Specjalista John Grimes
1999
Gwiezdne wojny: część I - Mroczne widmo 3D
Obi-Wan Kenobi
1998
O mały głos
Billy
1998
Idol
Curt Wild
1997
Życie mniej zwyczajne
Robert Lewis
1996
Trainspotting
Renton
1996
Emma
Frank Churchill
1994
Płytki grób
Alex Law
 PION REŻYSERSKI (2)
2016
Amerykańska sielanka
Reżyser
1999
Opowieści z metra
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll