PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Kuczyński

Marek Kuczyński
URODZONY: 11 lipiec 1967, Gdańsk
Filmografia
 MUZYKA (33)
2018
Eugeniusz Kwiatkowski. Mąż stanu
Muzyka
2015
List biskupów
Muzyka
2012
Sztorm
Muzyka
2010
Dar skarbnika
Muzyka
2010
Niezapomniany
Muzyka
2009
Czarne licho
Muzyka
2008
Jeden drugiego brzemiona noście
Muzyka
2006
Gdzie jest Nowy Rok?
Muzyka
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Muzyka
2003
Odlot
Muzyka
2003
Zapominalscy
Muzyka
2003
Żywa woda
Muzyka
2003
Lodowa góra
Muzyka
2002
Gągołki aniołki
Muzyka
2002
Geniusz Eugeniusz
Muzyka
2001
Birbonek
Muzyka
2001
Góral w sutannie
Muzyka
2000
Królestwo za królewnę
Muzyka
1999
Porwanie
Muzyka
1999
Gdzie jest moja mama?
Muzyka
1999
Czarny
Muzyka
1999
Dwa ołtarze, dwie pielgrzymki. Polacy 87/99
Muzyka
1999
Reportaż
Muzyka
1998
Pierwsze loty za płoty
Muzyka
1997
Cudze szczęście
Muzyka
1997
Nas jest więcej
Muzyka
1997
Powrót boćków
Muzyka
1997
Non possumus. Kościół katolicki wobec władzy komunistycznej w latach 1944-1989
Muzyka
1996
Podróże Olgi T.
Muzyka
1995
Kamień na kamieniu
Muzyka
1994
Manuela Gretkowska - pisarka nieemigracyjna
Muzyka
1994
Żywym ku przestrodze
Muzyka
1992
Polonica arktyczne
Muzyka
 ANIMACJA (1)
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Animacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll