PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Sobańska

Katarzyna Sobańska
Filmografia
 SCENOGRAFIA (28)
2018
Zimna wojna
Scenografia
2016
Za niebieskimi drzwiami
Scenografia
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Scenografia
2015
Noc Walpurgi
Scenografia
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Dekorator wnętrz
2014
Zbliżenia
Scenografia
2014
Obietnica
Scenografia
2013
Gry
Scenografia
2013
Ida
Scenografia
2013
Gry
Scenografia
2012
Być jak Kazimierz Deyna
Scenografia
2012
Jesteś Bogiem
Scenografia
2011
Moja Australia
Scenografia
2011
W ciemności
Scenograf (Art Director)
2010
Ewa
Scenografia
2010
Młyn i krzyż
Scenografia
2010
Maraton tańca
Scenografia
2009
Nigdy nie mów nigdy
Scenografia
2008
Boisko bezdomnych
Scenografia
2008
Senność
Scenografia
2008
0_1_0
Scenografia
2008
Senność
Dekorator wnętrz
2008
Boisko bezdomnych
Dekorator wnętrz
2001
Angelus
Scenografia
1999
Torowisko
Scenografia
1999
Na koniec świata
Scenografia
1999
Torowisko
Dekorator wnętrz
1995
De Aegypto
Scenografia
 PRODUKCJA (1)
1995
De Aegypto
Kierownik produkcji
Opis
Katarzyna Sobańska scenografka i malarka.
W 1999 roku podczas Festiwalu "Młodzi i Film" w Koszalinie otrzymała nagrodę SFP za kształt wizualny filmu "Torowisko".
W 2002 roku nominowana do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepszą scenografię do filmu "Angelus".
Nagrodzona za najlepszą scenografię do filmu "THE MILL & THE CROSS" podczas Festiwalu Filmu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni w 2011 roku.
W 2012 roku nagroda w Gdyni i nominacja do Polskiej Nagrody Filmowej za scenografię do filmu "W ciemności".
W 2012 roku nagrodzona Polskim Orłem za najlepszą scenografię za film "THE MILL & THE CROSS".
W 2013 roku nominowana do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepszą scenografię w filmie "Jesteś Bogiem".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll