PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Niemirska

Małgorzata Niemirska
URODZONA: 16 czerwiec 1947, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (12)
2015
Moje córki krowy
Matka Marty i Kasi
2014
Zbliżenia
ciotka
2012
I nic dookoła
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
matka Michała
1995
Młode wilki
Żona Kucharskiego
1990
Seszele
Rena Holtz
1988
Koniec
Zdzisława
1981
Okolice Spokojnego Morza
Teresa
1980
Spotkanie na Atlantyku
Irena
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
Anna
1971
Szerokiej drogi, kochanie
Zuzanna
1967
Wycieczka w nieznane
Jolka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll