PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Łukasz Simlat

Łukasz Simlat
URODZONY: 11 grudzień 1977, Sosnowiec
Filmografia
 AKTOR (54)
2019
Żelazny most
2019
(Nie)znajomi
2019
Boże Ciało
2018
Broad Peak
Krzysztof Wielicki
2018
Fuga
2018
Kamerdyner
2017
Ja i mój tata
Dawid
2017
Amok
2016
Szatan kazał tańczyć
2016
Konwój
2015
Karbala
2015
Dzień babci
Mopsiarz
2015
Anatomia zła
Oficer policji
2015
Moje córki krowy
Neurochirurg Piotr
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Jacek
2014
Warsaw by Night
2014
Pani z przedszkola
Ja
2014
Jeziorak
Wilhelm Bryl
2014
Zbliżenia
Jacek
2014
Piąte: Nie odchodź!
Andrzej Malinowski
2013
Magma
Janusz
2013
Drogówka
Kierowca Nissana
2013
Chłopcy
mężczyzna
2013
Bilet na Księżyc
Pan Leszek
2013
Ojcze masz
tata
2013
Stacja Warszawa
kierowca
2012
Bez cukru
Paweł
2012
Łaska
Ksiądz
2012
Ixjana
Rajter-Kosmateus
2012
W imię...
nauczyciel Michał
2012
Trzy siostry T.
Janusz
2011
Wymyk
Jerzy Firlej
2011
Warsaw Dark
George
2010
Lincz
Dariusz Grad, brat Adama
2010
Maraton tańca
Szymuś
2010
Krzysztof (TV)
Janusz Konecki
2010
Trick
Robert Kotecki, współpracownik Kowalewskiego
2010
Matka Teresa od kotów
Makler
2009
Generał. Zamach na Gibraltarze
Zygmunt Biały
2008
Wiosna 1941
Władek Kowalski
2008
Mała wielka miłość
Taksówkarz Zbyszek
2008
Niezawodny system
komornik
2007
Hania
Wojtek, mąż Oli
2007
Pokój szybkich randek
Artur
2007
U Pana Boga w ogródku
Stasio, oficer CBŚ
2007
Lekcje pana Kuki
dresiarz
2006
Statyści
Szymon
2005
Kochankowie z Marony
Arek
2004
Moje miejsce
mężczyzna w wytwórni płytowej
2004
Vinci
Marcin Kudra
2003
Warszawa
Jacek
2003
Zerwany
"Długonogi", wychowawca w zakładzie poprawczym
2002
Ostatnia kryjówka
2002
Syrena
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll