PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marta Nieradkiewicz

Marta Nieradkiewicz
URODZONA: 21 czerwiec 1983, Łódź
Filmografia
 AKTORKA (16)
2022
Kobieta na dachu
Psychiatra
2022
Głupcy
Iza
2021
Niewolnik
Maja
2019
Solid Gold
Kaja
2017
Dzikie róże
Ewa
2017
Amok
2016
Kamper
Mania
2016
Szatan kazał tańczyć
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Marzena
2014
Mur
Agata
2013
Płynące wieżowce
Sylwia
2011
Z miłości
Ewelina
2010
Non sono pronto
2007
Ważki
Dziewczyna na plaży
2004
Moje miejsce
dziewczyna Staszka
2000
Człowiek wózków
Kaśka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll