PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Teresa Sawicka

Teresa Sawicka
URODZONA: 01 czerwiec 1949, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (35)
2015
Dawno temu na Śląsku
siostra przełożona
2012
Dziewczyna z szafy
Kwiatkowska
2008
Droga do raju
Maria Palka, matka Mirka
2008
Kup teraz
matka Pauliny
2008
Mała Moskwa
Janicka, matka Michała
2007
Nie panikuj
Lekarz
2006
Chłopiec na galopującym koniu
pielęgniarka z izby przyjęć
2005
Homo Father
matka Gabriela
2004
W dół kolorowym wzgórzem
Milena, matka Agaty
2001
Głośniej od bomb
Krystyna, matka Kaśki
2001
Córka
2000
Nie ma zmiłuj
Matka Moniki
1998
Poniedziałek
Helena
1997
Historie miłosne
żona oficera
1991
Kobieta na wojnie
sąsiadka Moszkiewiczów
1987
Głód serca (TV)
przyjaciółka Marii
1987
Pusta klatka
matka Darka
1986
Inna wyspa
lekarka
1986
Tango z kaszlem
Halina
1985
Daleki dystans
Białasowa, matka Jacka
1985
Przez dotyk (TV)
1984
Dokąd, człowieku
była żona Szymańskiego
1984
Remis
1983
Nadzór
wychowawczyni Beata
1982
Wielki Szu
recepcjonistka
1981
On, Ona, Oni
Marta
1981
Zderzenie
1981
Dreszcze
pani Żukowska
1980
Laureat (TV)
Lidka
1980
Ukryty w słońcu
recenzentka
1980
Głosy
Iwona Ruda
1979
Kung-fu
Irena Markowska
1975
Zanim włączysz pierwszy bieg
1973
Padalce
urzędniczka
1965
Wolny strzelec
Dąbkówna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll