PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Knittel

Krzysztof Knittel
URODZONY: 01 maj 1947, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (24)
2007
Kamienna cisza
Muzyka
2001
Sąsiedzi
Muzyka
2001
Czarny lipiec
Muzyka
1995
Seriale wszech czasów
Muzyka
1995
Opowieść o Wolnej Europie
Muzyka
1992
Oto jest głowa zdrajcy
Muzyka
1989
Ilinx
Muzyka
1988
Gra
Muzyka
1988
Gra
Muzyka
1988
Anioł
Muzyka
1987
Rajski ptak
Muzyka
1987
K-2
Muzyka
1987
Zad wielkiego wieloryba
Muzyka
1987
W murach
Muzyka
1985
Fotodrama
Muzyka
1984
Latające włosy
Muzyka
1983
Widziadło
Muzyka
1980
Gospodarstwo II
Kompozytor
1979
Amator
Muzyka
1979
Cięcie
Muzyka
1978
Ptaszyzm
Muzyka
1975
Gorejące palce
Muzyka
1973
Forte - piano
Muzyka
1973
Na głębsze wody
Muzyka
 SCENARIUSZ (2)
2007
50 lat warszawskiej jesieni. Mam to zagrać Maestro?
Scenariusz
2007
50 lat warszawskiej jesieni. Mam to zagrać, maestro?
Scenariusz
 DŹWIĘK (2)
2001
Sąsiedzi
Opracowanie dźwięku
1971
Czarne słońce
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1990
Zawód kierowca
Współpraca
 SCENOGRAFIA (1)
1984
Remis
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll