PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kevin Costner

Kevin Costner
URODZONY: 18 styczeń 1955, Lynwood
Filmografia
 AKTOR (26)
2019
Sztuka ścigania się w deszczu
Enzo (głos)
2017
Gra o wszystko
Larry Bloom
2016
Ukryte działania
Al Harrison
2014
Draft Day
Sonny Weaver Jr.
2014
Jack Ryan: Teoria Chaosu
William Harper
2013
72 godziny
Ethan Runner
2013
Człowiek ze stali
Jonathan Kent
2007
Mr. Brooks
Mr. Brooks
2006
Patrol
Ben Randall
2005
Z ust do ust
Beau Burroughs
2003
Bezprawie
Charles Waite
2002
Znamię
Joe Darrow
2001
3000 mil do Graceland
Murphy
2000
Trzynaście dni
Kenny O'Donnell
1997
Wysłannik przyszłości
Listonosz
1996
Tin Cup
Roy McAvoy
1995
Wodny świat
Żeglarz
1994
Wyatt Earp
Wyatt Earp
1993
Doskonały świat
Robert 'Butch' Haynes
1992
Bodyguard
Frank Farmer
1991
Robin Hood: Książę Złodziei
Robin Hood
1991
JFK
Jim Garrison
1990
Tańczący z wilkami
Porucznik Dunbar
1989
Pole marzeń
Ray Kinsella
1988
Byki z Durham
Crash Davis
1987
Nietykalni
Eliot Ness
 PRODUKCJA (10)
2007
Mr. Brooks
Producent
2003
Bezprawie
Producent
2000
Trzynaście dni
Producent
1997
Wysłannik przyszłości
Producent
1995
Wodny świat
Producent
1994
Wyatt Earp
Producent
1994
Rapa Nui
Producent
1992
Bodyguard
Producent
1991
Robin Hood: Książę Złodziei
Producent
1990
Tańczący z wilkami
Producent
 PION REŻYSERSKI (4)
2003
Bezprawie
Reżyser
1997
Wysłannik przyszłości
Reżyser
1995
Wodny świat
Reżyser
1990
Tańczący z wilkami
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll