PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tymon Tymański

Tymon Tymański
URODZONY: 30 wrzesień 1968, Gdańsk
Filmografia
 AKTOR (7)
2016
Po prostu przyjaźń
Dziubek
2014
Polskie gówno
Jerzy Bydgoszcz
2012
Miłość
(bohater filmu)
2011
Notoryczni debiutanci
ksiądz Jacek
2004
Wesele
Tymon, szef orkiestry weselnej
2004
Olter
(bohater filmu)
2002
Segment '76
Brat Bohatera
 MUZYKA (6)
2014
Polskie gówno
Kompozytor
2012
Miłość
Muzyka
2009
Warszawa do wzięcia
Muzyka
2004
Wesele
Muzyka
2003
Przemiany
Muzyka
1999
Jak bóg Maior utracił tron
Muzyka
 SCENARIUSZ (1)
2014
Polskie gówno
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
2012
Miłość
Koproducent
 DŹWIĘK (1)
2004
Wesele
Realizator nagrania muzyki
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll