PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jon Favreau
URODZONY: 19 październik 1966
Filmografia
 AKTOR (17)
2019
Spider-Man: Daleko od domu
Happy Hogan
2017
Spider-Man: Homecoming
Happy Hogan
2014
Szef
2013
Wilk z Wall Street
Manny Riskin
2013
Iron Man 3
Happy Hogan
2013
Złodziej tożsamości
Harold Cornish
2012
Ludzie jak my
Richards
2010
Iron Man 2
Happy Hogan
2010
Z wielką mocą: Historia Stana Lee
Jon Favreau
2009
Raj dla par
Joey
2008
Iron Man
Hogan
2008
Cztery gwiazdki
Denver
2006
Sztuka zrywania
Johnny O
2006
Sezon na misia
Riley (głos)
2004
Wimbledon
Ron Roth
2003
Lepiej późno niż później
Leo
2003
Daredevil
Foggy Nelson
 PION REŻYSERSKI (7)
2019
Król lew
Reżyser
2016
Księga dżungli
Reżyser
2014
Szef
Reżyser
2011
Kowboje i obcy
Reżyser
2010
Iron Man 2
Reżyser
2008
Iron Man
Reżyser
2005
Zathura. Kosmiczna przygoda
Reżyser
 PRODUKCJA (5)
2019
Król lew
Producent
2018
Avengers: Wojna bez granic
Producent wykonawczy
2015
Avengers: Czas Ultrona
Producent wykonawczy
2014
Szef
Producent
2012
Avengers
Producent wykonawczy
 SCENARIUSZ (2)
2014
Szef
Scenariusz
2009
Raj dla par
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll