PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Seweryn Steinwurzel

Seweryn Steinwurzel
URODZONY: 18 styczeń 1898, Warszawa
ZMARŁ: 27 grudzień 1983 w wieku 85 lat, Lod
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
1946
Wielka droga
Zdjęcia
1943
Dzieci
Zdjęcia
1942
Kronika wojenna nr 1
Zdjęcia
1939
Doktor Murek
Zdjęcia
1939
Złota maska
Zdjęcia
1938
Kłamstwo Krystyny
Zdjęcia
1938
Mateczka
Zdjęcia
1938
List do matki
Zdjęcia
1938
Granica
Zdjęcia
1937
Ordynat Michorowski
Zdjęcia
1937
Dziewczęta z Nowolipek
Zdjęcia
1937
Piętro wyżej
Zdjęcia
1937
Błazen Purymowy
Zdjęcia
1936
Trędowata
Zdjęcia
1936
Papa się żeni
Zdjęcia
1936
Barbara Radziwiłłówna
Zdjęcia
1936
Tajemnica Panny Brinx
Zdjęcia
1936
Pan Twardowski
Zdjęcia
1935
Walczymy z powodzią
Zdjęcia
1934
Córka generała Pankratowa
Zdjęcia
1934
Pieśniarz Warszawy
Zdjęcia
1933
Jego ekscelencja subiekt
Zdjęcia
1933
Dzieje grzechu
Zdjęcia
1933
Zabawka
Zdjęcia
1932
Głos pustyni
Zdjęcia
1932
Legion ulicy
Zdjęcia
1932
Róża
Zdjęcia
1931
Bezimienni bohaterowie
Zdjęcia
1929
Policmajster Tagiejew
Zdjęcia
1927
Zew morza
Zdjęcia
 MONTAŻ (1)
1943
Dzieci
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll