PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dante Spinotti

Dante Spinotti
URODZONY: 22 sierpień 1943, Tolmezzo
Filmografia
 ZDJĘCIA (28)
2018
Ant-Man i Osa
Zdjęcia
2014
Herkules
Zdjęcia
2011
Tower Heist: Zemsta cieciów
Zdjęcia
2010
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
Zdjęcia
2009
Wrogowie publiczni
Zdjęcia
2008
Przebłysk geniuszu
Zdjęcia
2007
Slipstream
Zdjęcia
2006
X-Men: Ostatni bastion
Zdjęcia
2006
Kontrakt na zabijanie
Zdjęcia
2004
Po zachodzie słońca
Zdjęcia
2002
Czerwony smok
Zdjęcia
2002
Pinokio
Zdjęcia
2001
Włamanie na śniadanie
Zdjęcia
2000
Cudowni chłopcy
Zdjęcia
1999
Informator
Zdjęcia
1997
Tajemnice Los Angeles
Zdjęcia
1996
Miłość ma dwie twarze
Zdjęcia
1995
Gorączka
Zdjęcia
1995
Sprzedawca marzeń
Zdjęcia
1995
Szybcy i martwi
Zdjęcia
1994
Nell
Zdjęcia
1992
Ostatni Mohikanin
Zdjęcia
1989
Wiosenne wody
Zdjęcia
1988
Legenda o świętym pijaku
Zdjęcia
1988
Wariatki
Zdjęcia
1987
Aria
Zdjęcia
1986
Łowca
Zdjęcia
1986
Zbrodnie serca
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll