PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Barbara Fronc
URODZONA: 10 czerwiec 1955, Tuczno
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (96)
2014
To byłoby coś pięknego
Montaż
2013
Kaktus
Montaż
2013
Niesamowita przygoda kapitana Doriana
Montaż
2013
Król kosmosu
Montaż
2013
Nils
Montaż
2012
O moim ojcu
Montaż
2012
Wiosna Lato Jesień
Montaż
2012
Pierwszy list
Montaż
2012
Wiosna, lato, jesień
Montaż
2011
Opowieści z chłodni
Montaż
2011
Walt Disney nie żyje
Montaż
2010
Wiosna
Montaż
2010
Babcia Tusia
Montaż
2010
Wizerunek 2 - Fashion Factory
Montaż
2010
Królowa Śniegu
Montaż
2009
350 KM.
Montaż
2009
Powołany
Montaż
2009
Sen Tomka
Montaż
2009
Ptaki nieloty
Montaż
2009
Lekcja demokracji
Montaż
2009
Agor Dromesko
Montaż
2009
Przez las
Montaż
2008
Łódź od świtu do nocy
Montaż
2008
Międzyczas
Montaż
2008
Home-sick
Montaż
2008
150 kobiet Bogdana Z.
Montaż
2008
Świat według Darka
Montaż
2008
Karuzelnicy
Montaż
2008
Trening
Montaż
2007
Polaroidy
Montaż
2007
Edyta
Montaż
2007
T. Rickster
Montaż
2007
Zwierciadło
Montaż
2007
Krupka 0,5
Montaż
2007
Tylko nie mama
Montaż
2006
Marcel
Montaż
2006
Błękitna droga
Montaż
2006
Za krótki
Montaż
2005
Małe mądrości
Montaż
2005
Upadać i wstawać
Montaż
2005
Mi mama nie przeszkadza
Montaż
2005
Ewa/Patrycja
Montaż
2005
Pociąg
Montaż
2004
Na sprzedaż
Montaż
2004
Przywiązanie
Montaż
2004
Spojrzenie
Montaż
2004
Egzamin
Montaż
2004
Polak
Montaż
2004
Raz, dwa, trzy
Montaż
2004
Hej Szpaku
Montaż
2004
Przytul mnie
Montaż
2004
Smutna historia Augusto i Rene
Montaż
2003
Ostatni człowiek
Montaż
2003
Cykady
Montaż
2003
Pani Małgorzata
Montaż
2003
Fabre femina
Montaż
2003
Felix
Montaż
2002
Zelporaxin
Montaż
2002
Hiber-nacja
Montaż
2002
Miracullum
Montaż
2002
8 godzin
Montaż
2002
Hiperrealizm węgrowski
Montaż
2002
Siena
Montaż
2002
Czekając na miłość
Montaż
2002
Lala Blues
Montaż
2002
W hotelu Syrena
Montaż
2001
Kroki
Montaż
2001
Requiem
Montaż
2001
Spokój w głowie
Montaż
2001
Telefon, 03:57 AM
Montaż
2000
Syzyfowe prace
Montaż
2000
Sajgon
Montaż
2000
Bajland
Montaż
1999
Historia jednego dnia
Montaż
1999
Piłka
Montaż
1999
Historia jednego dnia
Montaż
1997
0 [stopni] C
Montaż
1997
Ostatni rozdział
Asystent Montażysty
1995
Cyrkowa pułapka
Montaż
1995
Cały pogrzeb na nic!
Montaż
1995
Zdziczenie obyczajów pośmiertnych
Montaż
1995
Pańcia
Montaż
1995
Cyrkowa pułapka
Montaż
1994
Oczy niebieskie
Montaż
1994
Podróż na wschód (TV)
Montaż
1993
Człowiek z...
Montaż
1992
Psy
Asystent Montażysty
1988
Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest
Montaż
1988
Jemioła
Asystent Montażysty
1987
Tabu
Montaż
1987
Trójkąt bermudzki
Montaż
1987
Opowieść Harleya
Montaż
1986
Cudowne dziecko
Montaż
1986
Prywatne śledztwo
Montaż
1986
Inna wyspa
Asystent Montażysty
1985
Głód
Montaż
 DŹWIĘK (3)
2004
Ćma
Dźwięk
2001
Weak end
Dźwięk
1994
Wrony
Montażysta dźwięku
 CHARAKTERYZACJA (1)
2012
Bez cukru
Charakteryzacja
 PION REŻYSERSKI (1)
1991
Skarga
Współpraca
Opis
Absolwentka Zaocznego Wyższego Zawodowego Studium Montażu Filmowego przy Szkole Filmowej w Łodzi (1990), wykładowca na tej uczelni. Odpowiadała za montaż wielu etiud oraz filmów dokumentalnych i fabularnych. Członkini Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll