PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Połomska

Barbara Połomska
URODZONA: 09 styczeń 1934, Bydgoszcz
Filmografia
 AKTORKA (19)
2018
Saszka
klientka
1994
20 lat później
dyrektorka polskiego domu dziecka
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
sąsiadka
1992
Daens
Kobieta
1992
Europa, Europa, Europa
Polska matka
1991
Skarga
1991
Nad rzeką, której nie ma
matka "Admirała"
1986
W cieniu nienawiści
właścicielka cukierni
1983
Fucha
Nowacka
1963
Dwa żebra Adama
Basia, kochanka Woźniaka
1959
Zezowate szczęście
Zosia
1959
Inspekcja pana Anatola
Basia
1958
Ósmy dzień tygodnia
Ela
1958
Zadzwońcie do mojej żony
Irena Stępowska
1957
Eroica
Zofia, jego żona (nowela I)
1957
Selene
1957
Skarb kapitana Martensa
Baśka
1956
Cień
przyjaciółka Stefana
1955
Warszawska syrena
Sawa
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll