PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Borecki

Andrzej Borecki
URODZONY: 02 styczeń 1927, Warszawa
ZMARŁ: 09 sierpień 2011 w wieku 84 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (26)
1998
Żona przychodzi nocą
Scenografia
1989
Stan strachu
Scenografia
1989
Szlachetna krew
Scenografia
1988
Penelopy
Scenografia
1988
Warszawskie gołębie
Scenografia
1987
Sławna jak Sarajewo
Scenografia
1986
Cudzoziemka
Scenografia
1986
Druga strona słońca
Scenografia
1982
Dolina Issy
Scenografia
1981
Filip z Konopi
Scenografia
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Scenografia
1979
Chciałbym się zgubić...
Scenografia
1978
Sto koni do stu brzegów
Dekorator wnętrz
1978
Sto koni do stu brzegów
Kostiumy
1978
Gra o wszystko
Scenografia
1978
Wielki podryw
Scenografia
1978
Koty to dranie
Scenografia
1977
Bezkresne łąki
Scenografia
1976
Mgła
Scenografia
1976
Hasło
Scenografia
1976
Trochę wielkiej miłości
Scenografia
1975
Kazimierz Wielki
Scenografia
1974
Orzeł i reszka
Scenografia
1974
Pozwólcie nam do woli fruwać nad ogrodem
Scenografia
1973
Ciemna rzeka
Scenografia
1971
Milion za Laurę
Scenografia
 ZDJĘCIA (1)
1979
Na własną prośbę
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll