PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Robert Stephens

Robert Stephens
URODZONY: 14 lipiec 1931, Bristol
ZMARŁ: 12 listopad 1995 w wieku 64 lat, Londyn (Wielka Brytania)
Filmografia
 AKTOR (12)
1993
Century
Pan Reisner
1991
Ferdydurke
profesor Pimko
1991
Strach przed ciemnością
Dan Burns
1989
Henryk V
Auncient Pistol
1978
Krzyk
Lekarz
1977
Pojedynek
generał Treillard
1972
Podróże z moją ciotką
Ercole Visconti
1972
Asphyx
Sir Hugo Cunningham
1968
Romeo i Julia
Książę
1966
Morgan, przypadek do leczenia
Charles Napier
1963
Kleopatra
Germanikus
1961
Smak miodu
Peter Smith
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll